Φόρτωση...

Σχετικα με εμας

Σχετικα με την εταιρεια.

Η εταιρεία Aqualand ΙΚΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδάτινων πάρκων και της νεροτσουλήθρας. Είναι αντιπρόσωπος της Polgun και μέλος του ομίλου FiberFun. Η εταιρεία μας απολαμβάνει την εμπειρία των 30 ετών και έχει την δυνατότητα να εγγυηθεί για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αντοχή των προϊόντων και των κατασκευών, ειδικά εκείνων που έρχονται σε επαφή με το χλωριούχο νερό.
Συντριπτικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι ότι τα πρϊόντα μας προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδιασμό με την ικανοποίηση κάθε κριτηρίου επιλογής όπως η ποιότητα , η αντοχή, η αισθητική και η καινοτομία

Τι κάνουμε.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη καθώς και την εγκατάσταση υδάτινων πάρκων, νεροτσουληθρών, υδρο-ψυχαγωγικών θεματικών πάρκων και κολυμβητικών δεξαμενών. Σας δίνει την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε την επιχείρισή σας κάνοντάς την πιο ανταγωνιστική προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους φιλοξενούμενούς σας. Μπορείτε να προσφέρετε δροσερές στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους, με μία απόλυτα εξειδικευμένη σείρα καινοτόμων συστημάτων νερού, η οποία περιλαμβάνει διαδραστικά ψεκαστικά παιχνίδια, νεροτσουλήθρες, παιδικές νεροτσουλήθρες, υδάτινα πάρκα, υδάτινες παιδικές χαρές και spray games.

Οι υπηρεσίες μας →
Υπηρεσιες

Ερευνα & Σχεδιασμος
Παραγωγη
Κατασκευη
Επισκευη